Sur site
Trail

Détails de la course

Points forts de la course

Strategically located in the center of Barcelona province, Sant Fruitós de Bages enjoys a privileged natural environment. The Bages mountain range, located at north of Sant Llorenç de Munt Natural Park and southeast of the Bages region, offers a land marked by the Caselles, Alous and Vintró sierra, and streams such as Calders, Navarcles and Talamanca. With constant slopes that range between 200 and 600 meters, we will find paths and trails that will also reveal an important cultural heritage full of castles, churches and hermitages. Ultra Trail Barcelona continues to be an excellent proximity proposal to start the season, at the end of winter and with a wide proposal, with 5 distances and where all mountain athletes will find their particular motivation. El Ultra Trail de Barcelona sigue siendo una buena propuesta de proximidad para empezar la temporada, a finales del invierno y con una propuesta amplia, con 5 distancias y donde todos los deportistas de montaña encontrarán su motivación particular.

Mar 2023

Well this was humbling!! Thought I was in good shape until I started stumbling over these BRUTAL trails...I'm still aghast at how fast the Ultra heroes were up at the front! The race was very well organized and I found it easy to find everything despite my wretched, forgotten knowledge of Spanish. Also, after a fall my phone fell from my pocket and the organizers went above and beyond the call of duty to secure it for me. My only complaint: especially at the beginning many of the markings were hung in the branches. Nothing down near the ground. Tired runners look down, so...I missed three or four turns and so did many others. But this improved over the back half. Gorgeous scenery and VERY challenging. Not for first timers–you need to be really comfortable on rocky terrain. The aid stations were adequate, but I don't eat like everyone else so for most they were fine.

What a terrain!! My feet are still killing me!

27 Mars, 2017 (Lun)

Credit : joan ggk Marathon Trail Barcelona Sergi Masip a remporté la course avec un temps de 03:39:32. Il a pris l’avantage sur David Lopez Hernandez qui le suit à une minute 6 secondes. Roger Embid Lazaro monte sur la troisième marche du podium en terminant avec un temps de 03:45:04. Chez les femmes, Anke Friedl a gagné l’épreuve en 04:23:44. Elle a pris l’avantage sur Mariona Jordà Rubió qui la suit à 14 minutes 18 secondes. Alexandra Gomez Castañe monte sur la troisième marche du podium en terminant avec un temps de 04:40:39. Top 5 Hommes Top 5 Femmes Retrouvez les résultats complets Long Trail Barcelona Roberto Garcia Fernandez a remporté la victoire avec un temps de 06:51:27. Il devance Sergio Montes Molina de 21 minutes 50 secondes. Alan Fortuny complète le podium en 07:18:49. Chez les femmes, Olga Nikolaeva a remporté la course avec un temps de 09:17:38, suivie de Miriam Moreno Castillo qui termine en 09:27:10. Gina Julià Carceller monte sur la troisième marche du podium en terminant avec un temps de 09:32:52. Top 5 Hommes Top 5 Femmes Retrouvez les résultats complets Ultra Trail Barcelona Isaac Torija a devancé 175 coureurs pour remporter la victoire en 10:52:35. Il devance Miguel Ángel González Cano de 32 minutes 50 secondes. Javier Carrascosa Altarejos complète le podium en 11:50:09. Dans la course féminine, Ana Maria Carreres Tortosa a gagné l’épreuve en 14:01:54, suivie de Martha Ccorahua Huallpa qui termine en 14:17:55. Magdalena Bien monte sur la troisième marche du podium en terminant avec un temps de 15:42:55. Top 5 Hommes Top 5 Femmes Retrouvez les résultats complets Speed Trail Barcelona Luis Alberto Hernando a fini à la première place de la course en 01:36:27. Il devance Albert Ollé Aldeguer d’une minute 40 secondes. Dürr Marc complète le podium en 01:45:59. Dans la course féminine, Marie Alirol et Anne Cecile Thevenot n’ont pu se départager à l’issue de la course et ont franchi la ligne d’arrivée en 02:04:32. Adèle Kerbaol prend la troisième place en 02:10:00. Top 5 Hommes Top 5 Femmes Retrouvez les résultats complets §staticmap(19757,5,800,200)